Simona Ionescu / Redactor Șef

Ele sunt cele mai bogate actrițe din lume. Pot învârti dolarii cu lopata, la propriu

Ele sunt cele mai bogate actrițe din lume. Pot învârti dolarii cu lopata, la propriu
Unele dintre cele mai uimitoare actrițe din lume valorează aproape o jumătate de miliard de dolari! Am decis să realizăm o listă cu cele mai bogate 20 de actrițe din întreaga lume, împreună cu valoarea lor actuală netă și o scurtă biografie.

Miley Cyrus: 160 milioane dolari

Miley Cyrus este o cântăreață, compozitoare și actriță americană. Cyris a jucat roluri minore în serialele de televiziune „Doc” și filmul „Big Fish”. Cyrus a devenit un idol adolescent în rolul principal al personajului Miley Stewart din serialul de televiziune Disney Channel „Hannah Montana”.

Xuxa Meneghel: 160 milioane dolari

Xuxa Meneghel este o gazdă de televiziune/ prezentatoare braziliană, actriță, cântăreață și model. Meneghel este câștigătoare de două ori a Latin Grammy Award și este cunoscută și pentru apaticul ei, „Regina copiilor”.

Krysten Ritter: 185 milioane dolari

Krysten Ritter este o actriță, model și autoare americană. Ritter este cunoscută mai ales pentru rolurile sale din seria Marvel Cinematic ‘Jessica Jones’. A apărut și în serialele de televiziune ‘Gravity’, ‘Til Death’, ‘Veronica Mars’ și ‘Gilmore Girl’.

Cathrine Deneuve: 185 milioane dolari

Cathrine Deneuve este o actriță franceză,  cântăreață, fotomodel și producător. Deneuve a câștigat recunoaștere pentru portretizarea ei de gheață și frumusețea misterioasă cu care a fascinat diferiți regizori.

Tracey Ullman: 199,56 milioane dolari

Tracey Ullman este o actriță, cântăreață, dansatoare și producătoare engleză. Primele apariții ale lui Ullman au fost în emisiunile de televiziune britanice „A Kick Up the Eighties”.

Julia Louis Dreyfus: 200 de milioane de dolari

Julia Louis Dreyfus este o actriță, comediană și producătoare americană. Dreyfus este una dintre cele mai populare și premiate actrițe din istoria televiziunii americane. A câștigat mai multe premii Screen Actors Guild și mai multe premii Emmy decât orice alt interpret.

Jennifer Aniston: 200 de milioane de dolari

Jennifer Aniston este o actriță americană, producătoare de film și femeie de afaceri. Aniston este cunoscută mai ales pentru că a interpretat-o ​​pe Rachel Green în serialul de televiziune „Friends”. Astăzi, ea este una dintre cele mai bogate actrițe de la Hollywood.

Victoria Principal: 200 de milioane de dolari

Victoria Principal este o actriță, antreprenoare și autoare americană. Principal este cunoscută mai ales pentru rolul ei în care a interpretat-o pe Pamela Barnes Ewing în serialul de televiziune ‘Dallas’.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre