Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dezvăluiri uluitoare din Dubai. Monica Gabor și Bianca Drăgușanu, unite de simbolul despărțirii

Exclusiv. Dezvăluiri uluitoare din Dubai. Monica Gabor și Bianca Drăgușanu, unite de simbolul despărțirii
„Obrazul subțire cu cheltuială se ține”, e o zicală din popor, însă nu toate divele își permit să cheltuie pe cât se laudă că o fac. Și chiar dacă Ramona Gabor e afaceristă în Dubai, Monica e iubită de milionar în SUA, iar Bianca Drăgușanu e diva României, se pare că luxul Emiratelor le obligă să poarte... uniformă.

Apariția Monicăi Gabor în Dubai a bulversat româncele aspirante la statutul de vivă. Fosta doamnă Columbeanu s-a fotografiat de bun-venit alături de sora ei, Ramona, într-o postură decentă, rafinată, cu postură inspirată din fotografiile marilor case regale. Nu selfie sau vreun clip cu chiote de fericire.

Monica și Ramona s-au transformat din două fete sărace din Bacău, în două doamne impunătoare.

Mai mult, ținuta Monicăi, iubită de milionar chinez, a însumat câteva mii de euro bune. Chiar dacă de pe deget lipsește inelul cu diamant galben de la Mr. Pink, în picioare a purtat o pereche de sandale Hermes, din colecția 2020, în valoare de circa 1.000 de dolari americani.

Sandale Hermes

Lângă ea a tronat o poșetă clasică Chanel dintr-o colecție veche, model intitulat „Mini Vanity” și care costă circa 3.000 de dolari.

Piesa de rezistență însă este rochia pe care Moni a purat-o cu mândrie, deși aceasta a făcut turul divelor, ajungând să fie cea mai purtată ținută de divele României.

Moni a purtat rochia semnată H&M în colaborare cu Balmain, din colecția 2015, și la celebra mutare a sa în Dubai, din vara anului 2021, când s-a despărțit de Mr. Pink.

Rochia-barter, uniformă în Dubai

Această piesă bătută cu ținte albe, negre și aurii, a fost una dintre rochiile oferite de brand vedetelor autohtone pentru a-și promova colecția în România. La vremea respectivă, prețul ei se învârtea în jurul sumei de 4.000 de euro.

Totodată, primită sau cumpărată, rochia își face banii. Iată că a rezistat numeroaselor purtări, atât ale Monicăi, dar și ale Ramonei.

Rochia-uniformă îi vine foarte bine și Ramonei.

Bianca Drăgușanu a purtat-o de Revelion, dându-i un alt nume:

„Rochia-despărțirii”!

Dacă Ramona și Monica au învârtit-o pe la diverse evenimente și ocazii, rochia-uniformă și-a arătat și alte „cusături”. A devenit rochia-despărțirii, după ce Monica Gabor a purtat-o când a venit în Dubai după despărțirea temporară de Mr. Pink, dar și de Bianca, după despărțirea de Alex Bodi. Tot în Dubai.

Bianca Drăgușanu l-a părăsit pe musculosul Bodi chiar înainte ca acesta să fie săltat de mascați într-un dosar de proxenetism și trafic de substanțe interzise, iar ea a decis să plece câteva săptămâni în Dubai, la Ramona Gabor, până se liniștesc apele.

Nu se știa până în acel moment că sunt prietene atât de bune, și nici nu se poate spune că s-au mai afișat împreună ulterior, însă pe perioada în care Ramona a acomodat-o pe divă acolo, blonda a îmbrăcat celebra rochie.

Cui credeți că i-a venit mai bine rochia: Biancăi, Ramonei sau Monicăi?

Astfel, cele trei dive ale noastre pot spune că dau moda în Dubai, ba chiar că au redefinit noțiunea de „uniformă”. Ca fapt divers, Ramona Gabor declara în trecut că și-a deschis în Emirate o fabrică de uniforme destinate personalului hotelier.

Aceasta ar putea fi o dovadă că sora mai mică a Monicăi Gabor chiar se pricepe la această afacere… Cu uniforme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre