Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza și secretele căsniciei sale. Cine îi dă energie

Loredana Groza și secretele căsniciei sale. Cine îi dă energie
Loredana Groza este foarte îndrăgită, de aproape 35 de ani. Arată fabulos, face spectacol, se reinventează continuu. Însă, când vine vorba despre viața personală este foarte discretă. Cine îi dă energie?

Mulți dintre noi poate nu știu că Loredana Groza avea 16 ani când a câștigat trofeul la Festivalul Mamaia. În august, se vor împlini 35 de ani de atunci. Arată ca o adevărată divă și face spectacol de fiecare dată. Viața ei personală a rămas puțin cunoscută.

Loredana Groza este discretă cu viața personală

Loredana Groza (50 e ani) a fost remarcată la nici 14 ani, la faza națională ”Cântarea României”, de la Focșani. Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely au chemat-o la București ca să participle la alt concurs în vogă atunci, ”Steaua fără nume”. Lori a câștigat atunci toate probele. Avea 16 ani când a câștigat trofeul la Festivalul Mamaia. De atunci, viața ei s-a schimbat, iar acum toți o consideră o mare vedetă, o ”Divă”.

Loredana este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea (49 de ani)  și împreună au o fiică, Elena, născută în același an. Chiar dacă Loredana a fost mereu deschisă cu fanii ei, despre viața și căsnicia ei nu vorbește în public.

Loredana este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea și împreună au o fiică, Elena, născută în același an

Cine este Andrei Boncea, soțul Loredanei

Andrei Boncea este alături de Loredana de peste 20 de ani. Chiar dacă de-a lungul anilor, au circulat prin presă zvonuri despre un eventual divorț, se pare că niciodată nu a fost vorba despre așa ceva și se pare că cei doi s-au înțeles foarte bine. Căsnicia lor a rezistat.

Andrei Boncea este un producător român de film, care are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul”, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii”. În total, a produs 27 de filme și seriale.

El a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever’, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis sau „Joyeux Noël’, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006.

Andrei Boncea este un producător român de film, care are în palmares producţii cinematografice de succes
Elena, fiica Lordanei, are acum 23 de ani

De unde are Loredana atâta energie

Artista a mărturisit într-un interviu că ea şi soţul său se susţin reciproc şi nu există loc de gelozii între ei.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine. Să nu îl sufoci, să nu îl controlezi. Atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.

Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a povestit Loredana Groza.

Florin Călinescu i-a fost naş la cununie Loredanei Groza la nunta cu Andrei Boncea. Celebrul actor le-a botezat şi copilul.

„Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul. Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie pînă la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.

Toate se adună precum o poveste fără sfârşit. Ca naş, întotdeauna vrei să îi ajuţi cu un sfat bun. Suntem într-o relaţie de prietenie şi ne bucurăm de momentele frumoase ale vieţii, şi în cele mai încordate ne sfătuim”, a spus Florin Călinescu despre Loredana Groza, într-un interviu mai vechi.


Iată ce făcea Loredana Groza acum 34 de ani! Azi e jurat la X Factor

Exclusiv. Loredana Groza, dialog savuros cu tatăl ei: „Numai eu știu cât am muncit în tinerețe”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre