Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia a pozat ca-n Playboy! Ultimul pictorial l-a șocat până și pe Alex Velea. Fotografii incendiare

Antonia a pozat ca-n Playboy! Ultimul pictorial l-a șocat până și pe Alex Velea. Fotografii incendiare
Antonia renunță la inhibiții și la haine. De la an la an, frumoasa artistă devine tot mai provocatoare în pictoriale și videoclipuri, iar ultima ședință foto e cel puțin spectaculoasă. Chiar și Alex Velea a rămas cu gura căscată.

Antonia o pozat într-un body roșu mulat, din dantelă și transparent. A fost foarte senzuală în fața camerei de fotografiat și rezultatul a fost pe măsură. A sorbit dintr-un pahar, apoi s-a întins ca o felină pe marginea unei uși de baie. Imaginile nu pot fi descrise cu ușurință, însă rezultatul e de departe unul WOW! În plus, Antonia a surprins și cu noul ei look. A optat pentru breton și ochelari.

Reacția lui Alex Velea la aceste poze a fost de extaz și fericire. E mândru că e alesul Antoniei, care e considerată în continuare cea mai frumoasă femeie din România, însă și el s-a mirat de curajul iubitei sale de a poza așa.

Anul acesta urmează nunta!

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, iar în iulie 2021, cântărețul a îngenuncheat în fața ei pentru a-i propune să-i fie soție. Antonia a spus cel mai hotărât și sincer ”DA”.

Invitat în cadrul unei emisiuni, Alex Velea a povestit cum va arăta nunta lui și a Antoniei. Nu își dorește o nuntă spectaculoasă, însă va avea aproximativ 200 de invitați. Pandemia însă este o mare piedică pentru ei. Dacă în 2022 măsurile de restricție se vor relaxa, vara aceasta ar putea avea loc marele eveniment.

Trăim în continuare în concubinaj. Am cerut-o pe iubita de soție. (…) M-am emoționat rău de tot. Mi-ar fi plăcut să facem nuntă. Dacă nu… facem nunta în curte. Îi chemăm pe mama, tata, părinții. (…) Nu vrem nuntă mare. Noi știm cum e, pentru că fiecare a mai făcut câte o nuntă. Aș vrea ca nunta să arate fix cum își dorește ea. Ceva restrâns, intim și să ne simțim bine, să ne relaxăm. Ne-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Avem nașii, dar nu vă spun acum. (…) Dacă am trăit așa până acum, nu e grabă. Vreau să o văd mireasă și cred în uniunea asta în fața lui Dumnezeu’, a declarat Alex Velea.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre