Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce fac Shakira și Pique la o zi după ce s-a aflat că fotbalistul a înșelat-o

Ce fac Shakira și Pique la o zi după ce s-a aflat că fotbalistul a înșelat-o
Conform presei spaniole, Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) sunt pe punctul de a se despărți, din cauza infidelității fotbalistului Barcelonei. Informația a devenit publică pe 1 iunie.

Jurnaliștii de la El Periodico continuă dezvăluirile și au scris că Shakira i-a cerut fotbalistului alături de care formează un cuplu deja de 12 ani, să se mute din casa lor, după ce a descoperit că acesta a înșelat-o. Potrivit informațiilor oferite de jurnalistele El Periódico, Laura Fa şi Lorena Vazquez, Shakira și Pique trec prin mari probleme în acest moment. Cei doi sunt împreună de 12 ani și e posibil să nu mai ajungă niciodată în fața altarului.

Ceea ce a șocat, ieri, la o zi după ce infidelitatea a devenit publică prijn efectele ei în cuplu,  a fost faptul că Pique a fost surprins de fotografi „acasă”, unde însă nu a putut intra pur și simplu, ci a trebuit să aștepte să i se deschidă ușa, după ce a fost nevoit să sune la interfon.

Pique a rămas fără chie de la casă

Ulterior, Shakira s-a urcat în mașina cu care a venit Gerard Pique și cei doi au plecat de la casa în care, susține El Periodico, au trăit împreună până acum câteva săptămâni. Jurnaliștii scriu că în ultimele săptămâni, Gerard Pique ar fi locuit singur în Barcelona. Aici ar fi avut o viață de noapte cu adevărat activă alături de prietenii săi. S-a distrat prin cluburi inclusiv alături de coechipierul său, Riqui Puig.

Pe de altă parte, acestea au vorbit și cum se comportă fotbalistul în ultima perioadă: „S-a dezlănţuit la petrecerile de noapte, alături de colegul său de la Barcelona, Riqui Puig, în cluburile Bling Bling şi Patron, amândouă localizate în zona de lux a capitalei catalane. Amândoi au fost acompaniaţi de alte femei”.

Cine e femeia cu care ar fi fost înșelată Shakira

Se pare că în timpul escapadelor sale nocturne, Gerard Pique ar fi cunoscut o tânără care i-a captat atenția. Dacă lucrurile sunt adevărate, lovitura e cu atât mai cruntă pentru Shakira. Aceasta ar avea mai puțin de jumătate din vârsta artistei. „E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona”, au scris jurnaliștii spanioli, fără să îi dezvăluie însă, amantei, identitatea.

Relația dintre Shakira lși Oique era proastă de mai mult timp

Dovadă că Shakira și Pique au probleme, și nu doar de acum, e și faptul că fotbalistul nu mai apare de mult pe conturile de socializare ale artistei. Mai mult, Shakira ar fi fost de două ori în Ibiza, dar însoțită doar de cei doi copii, Milan şi Sasha. Până nu d mult, bărbatul vorbea despre faptul că nu s-a căsătorit cu aleasa lui.

hakira și Pique au doi copii, Milan (8 ani) și Sasha (6 ani)

„Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcţionăm bine ca un cuplu. Aşa că nu este nevoie să fim şi căsătoriţi”. La rândul său, Shakira afirma: „Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soţie. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe o prietenă”.

Sursa foto: Digisport.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre