Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Bittman a sfidat pandemia și a ieșit în club cu o topmodelă. Poliția a fost la datorie

Dan Bittman a sfidat pandemia și a ieșit în club cu o topmodelă. Poliția a fost la datorie
La 59 de ani, Dan Bittman arată extraordinar, iar energia sa debordantă îl face să fie unul dintre cei mai doriți burlaci. Cu cine a fost prins în club artistul.

Mereu înconjurat de femei frumoase, Dan Bittman nu și-a găsit nici până acum acum norocul în dragoste. Sau, poate, de data asta, va fi cu totul altfel. Cu cine a fost surprins artistul zilele trecute.

Dan Bittman a sfidat pandemia și a ieșit în club cu o topmodelă. Poliția a fost la datorie

Week-end-ul trecut, Dan Bittman și-a făcut de cap. Însoțit de o blondă superbă și un alt cuplu, cântărețul s-a distrat într-unul dintre cele mai cunoscute și fițoase cluburi din Capitală.

Deocamdată nu se știe cine e frumusețea care îi stătea alături, însă gesturile tandre dintre ei spun multe. Dan nu s-a ferit de nimeni și a acceptat cu bucurie atingerile domnișoarei, fiind extrem de apropiat de ea. Ceea ce înseamnă că nu e deloc exclus ca în viața lui Bittman să fi intrat fericirea.

Anul trecut, artistul și Liliana Ștefan și-au spus adio

După mai mult de 20 de ani de relație, anul trecut cântărețul și iubita sa oficială, Liliana Ștefan s-au despărțit. Mama copiilor săi a rămas cu toată averea, a spus cântărețul, iar el s-a mutat într-un apartament.

“Liliana Ştefan nu mai este partenera mea de viaţă de patru ani cel puţin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărţim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărţirea aceasta, pentru că, fiind şi mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult. Și cu care am fost şi cel mai mult timp. Dar lucrurile au luat-o razna şi aici recunosc că sunt eu de vină şi acolo s-a ajuns”, a mărturisit faimosul artist.

Sursă foto: tacataca.prosport.ro, playtech.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre