Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce fuge Monica Gabor de Mr. Pink. S-a mutat în Dubai

De ce fuge Monica Gabor de Mr. Pink. S-a mutat în Dubai
S-a rupt lanțul de iubire? Au apărut tot mai multe zvonuri că Monica Gabor s-ar fi despărțit de iubitul chinez. Ce s-a întâmplat cu cei doi.

Chiar dacă unii spun că s-ar fi căsătorit în secret, au apărut surse care susțin că Monica Gabor ar fi încheiat, cel puțin pentru moment, relația cu Mr. Pink.

De ce fuge Monica Gabor de Mr. Pink. S-a mutat în Dubai

Părea că și-a găsit bărbatul perfect pe care să îl țină toată viața, dar se pare că sunt probleme în Paradis. Sursele susțin că Monica Gabor și Mr. Pink nu ar mai fi împreună. Nu s-a aflat însă care să fie motivul despărțirii celor doi. Până una alta, toată lumea a constatat că pe rețelele de socializare, Monica nu mai are poze cu iubitul chinez, ci doar cu sora sa, Ramona și fetița.

Alături de Ramona, la bine și la greu

Mai mult, se aude că după ce s-au întors din superba vacanță petrecută în Mykonos, Monica nu s-ar mai fi reîntors în America, ci s-ar fi mutat în Dubai, alături de Ramona Gabor. Asta înseamnă că fosta soție a lui Irinel Columbeanu va renunța și la postul de profesoară din orașul în care trăia cu Mr. Pink.

Ce afaceri vrea să facă Monica

De asemenea, sursele spun că Moni vrea să intre și în afaceri și speră că totul va decurge conform planului. Ea a făcut alături de Ramona un brand cu produse de beauty. Iar acum vrea să-i calce pe urme surorii sale și să deschidă o afacere în domeniul băuturilor răcoritoare. Se vede treaba că a învățat mult cât a stat lângă Mr. Pink. Potrivit wowbiz, aceasta are o firmă pe numele ei, e vorba de ”Mom Shake LLC”, o societate cu răspundere limitată înregistrată la Secretariatul de Stat California.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre