Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu pentru Donald Trump. A murit Ivana! Fostul președinte a transmis publicului un mesaj plin de durere și regret

Doliu pentru Donald Trump. A murit Ivana! Fostul președinte a transmis publicului un mesaj plin de durere și regret
Donald Trump a confirmat vestea tristă. Ivana Trump a murit în urma unui stop cardiac.

Poliția din New York a primit un apel imediat după ora 12:30 PM ET, anunțând că Ivana Trump a intrat în stop cardiac.

Prima soție a lui Donald Trump, Ivana Trump, a murit.

Donald Trump a transmis un mesaj în urmă cu puțin timp:

„Sunt foarte trist să îi informez pe toți cei care au iubit-o, și au fost mulți, că Ivana Trump a murit în casa ei din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii, Donald Jr., Ivanka și Eric. A fost atât de mândră de ei, așa cum și noi toți am fost atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”

Ivana și Trump s-au căsătorit în 1977 și au avut 3 copii: Donald Jr., Ivanka și Eric. Despărțirea lor a făcut înconjurul lumii, ținând prima pagină a ziarelor de scandal. La acel moment s-a aflat că Donald avea o aventură cu Marla Maples, iar Ivana a introdus acțiunea de divorț din furie.

Mai mult, a existat și o confruntare epică între cele două, atunci când Ivana a întâlnit-o pe Marla pe pârtiile de ski din Aspen.

Ivana și Trump au divorțat în 1992.

Înainte de divorț, Ivana s-a ocupat de redecorarea celebrului Hotel Plaza din New York. În timpul divorțului, Donald i-a blocat accesul Ivanei în clădire. Despărțirea lor urâtă a inspirat filmul „First Wives Club” din 1996, în care Ivana a și avut un rol și a rostit replica clasică … „Nu te supăra, ia totul”. („Don’t get mad, get everything.”)


Ivana s-a născut în Cehoslovacia în 1949. A fost o foarte bună schioare și a avut o carieră de model înainte de a veni în SUA. Datorită talentelor sale la schi, i s-a permis să obțină un pașaport austriac și să părăsească blocul comunist din est – mai întâi în Canada și apoi în SUA.

De asemenea, a creat linii de îmbrăcăminte, bijuterii și produse de înfrumusețare. În ciuda despărțirii lor urâte, Ivana și Donald au păstrat o legătură frumoasă datorită copiilor lor, iar ea l-a susținut în candidatura lui la Casa Albă, spunând:”Va fi un președinte grozav”.

După divorț, Ivana s-a mai căsătorit de două ori – a mai divorțat o dată înainte de a se căsători cu Trump – și a divorțat de soții ei ulteriori.

Ivana avea 73 de ani.

Sursă: TMZ

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre