Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Fiica lui Pepe a ajuns pe mâinile doctorului. Ce problemă are micuța

Exclusiv. Fiica lui Pepe a ajuns pe mâinile doctorului. Ce problemă are micuța
Maria Pascu, fiica lui Pepe, a ajuns pe mâinile doctorului. Micuța avea o problemă care nu mai suferea amânare, iar mama ei i-a fost alături.

Maria Pascu, fiica cea mare a lui Pepe, a ajuns recent pe mâinile doctorului. Tânăra în vârstă de 8 ani avea o problemă care trebuia rezolvată urgent, iar mama sa a fost alături de ea în fiecare clipă. Maria și Rosa Alexandra au rămas să locuiască cu Pepe în urma divorțului, însă asta nu înseamnă că nu petrec timp și cu mama lor, Raluca, ori de câte ori își doresc acest lucru. 

De dragul copilelor, Pepe și Raluca Pastramă au pus punct conflictelor dintre ei și și-au împărțit sarcinile în ceea ce privește fetele pe care le au împreună. Pepe le duce în parc și la diverse activități, însă se pare că Raluca a fost cea delegată de data aceasta să se ocupe de problemele medicale presante. 

Fiica lui Pepe a ajuns la doctor. Are probleme cu dinții 

Recent, Raluca a împărtășit pe Instagram câteva imagini cu fiica sa cea mare, Maria Pascu. Micuța nu stă prea bine la capitolul dantură, astfel că a fost nevoie de intervenția dentistului. Probabil dulciurile consumate și-au spus cuvântul. Astfel că Maria a avut nevoie de această vizită la dentist. Fosta lui Pepe și-a luat fiica de mânuță și a dus-o să-i repare probabil o carie. Din imaginile postate pe Instagram se putea însă observa că micuța Maria zâmbea la final, semn că intervenția nu i-a provocat prea multă durere. 

Chiar Raluca a lăudat acest aspect și a apreciat talentul doctoriței, căreia i-a mulțumit pentru blândețea cu care i-a tratat fiica. „Îi mulțumesc dnei @dr.lucasimona, mereu extrem de caldă, bândă și atentă la nevoile copiilor mei. O recomand din tot sufletul!!!”, a scris Raluca Pastramă în dreptul imaginilor care o înfățișau pe fiica ei pe scaunul dentistului.

Foto: Instagram

Bill Clinton și amanta Monica Lewinsky, subiect de film. Cine sunt actorii care îi interpretează

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre