Simona Ionescu / Redactor Șef

EXCLUSIV. Lovitură grea pentru George BURCEA de la regizorul Wednesday! E clar că nu a lăsat o impresie bună

EXCLUSIV. Lovitură grea pentru George BURCEA de la regizorul Wednesday! E clar că nu a lăsat o impresie bună
EXCLUSIV! Universul familiei Addams face încă furori în lumea largă, iar telespectatorii serialului Wednesday de pe Netflix sunt invitați să descopere România, unde s-a filmat mare parte din serie, dar și pe actorii români care joacă în producție.

Lumea Familiei Addams a devenit mai mare (și mai sinistră) odată cu lansarea noului serial Netflix.

În serial (primele patru episoade sunt regizate de producătorul executiv Tim Burton), cel mai mare copil al macabrei familii, Wednesday, interpretat de Jenna Ortega, a părăsit conacul înfricoșător al familiei sale pentru sălile de curs ale Academiei Nevermore, o școală cu propriile secrete oculte.

În noul ei loc de întâlnire academică, adolescenta Wednesday întâlnește o distribuție de personaje din toate colțurile lumii supranaturale: vârcolaci, sirene, mediumi, vampiri și multe alte creaturi care fac zgomot în noapte.

Într-un „ghid complet” despre toți proscrișii din seria Wednesday, se regăsește și un magician român.

Site-ul oficial Netflix, Tudum, îl lasă însă pe dinafară pe George Burcea, actorul care s-a lăudat cel mai mult cu rolul său din seria lui Tim Burton, dar îl laudă pe magicianul Victor Dorobanțu, care a interpretat „mâna” (n. Thing).

Victor Dorobanțu, magicianul lăudat de Tim Burton

Prezența pe tot parcursul sezonului a lui Thing adaugă un plus de savoare familiei Addams la Wednesday. „Am vrut un personaj cu care – pe cât de vulnerabilă va fi Wednesday – Wednesday să poată fi vulnerabilă”, explică Alfred Gough, cel care, alături de Miles Millar, e creatorul seriei. Acesta este motivul pentru care echipa a ales un magician român care face trucuri cu mâinile pentru a-l interpreta pe Thing, în loc să-l facă un personaj complet generat pe calculator.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victor Dorobantu (@victor.dorobantu)

Burton a ținut în mod special ca un actor de pe platou să îl interpreteze pe Thing. Era singura modalitate prin care Burton putea să dirijeze acțiunea în mod cuprinzător.

„Pentru că atunci când scrii o scenă foarte emoționantă între Wednesday și o mână fără corp, speri ca acea conexiune va fi redată pe ecran”, spune Millar. „Aduc un tribu lui Jenna și Victor pentru faptul că reușesc să transmită acea conexiune și sentimentul de prietenie profundă”.

Victor Dorobanțu este acum asaltat de fani din întreaga lume după ce a jucat în rolul mâinii din serialul Netflix, Wednesday. Criticii îl numesc „o mare revelație”.

Era să piardă rolul

„Mi s-a spus că sunt chemat la un casting, dar foarte pe scurt. Haide, mă, lasă-mă în pace!. Și am închis telefonul. M-a sunat de câteva ori femeia aia. Tim Burton a ținut neapărat un magician să joace Mâna (n. Thing)”, a relatat Victor Dorobanțu.

Burcea, scos din orice discuție

Actorul George Burcea, care l-a interpretat într-un rol foarte mic pe Lurch, majordomul familiei Adams, pare a fi scos total din cărțile viitoarelor sezoane.

George Burcea și Tim Burton

Tim Burton a lăudat toți actorii, iar Netflix a oferit spațiu de prezentare și laude tututor personajelor secundare. Din păcate, nu și lui. E drept că a apărut preț de câteva secunde, momente care lui i-au adus multă mândrie, însă, iată, nu au fost suficiente pentru a fi menționat de Tim Burton pe siteul oficial de știri al Netflix.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre