Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii Lorei de la Pro Tv sunt pur și simplu șocați. „Îți mulțumesc că ai fost jumătatea mea”

Fanii Lorei de la Pro Tv sunt pur și simplu șocați. „Îți mulțumesc că ai fost jumătatea mea”
În ultima perioada s-a tot vorbit despre o decizie radicală a frumoasei cântărețe Lora. Anunțul vedetei a lăsat toată România fără cuvinte.

Lora a luat o hotărâre decisivă. Nu va mai continua să facă un lucru care i-a plăcut extrem de mult. Care să fie motivul.

Fanii Lorei de la Pro Tv sunt pur și simplu șocați. „Îți mulțumesc că ai fost jumătatea mea”

Vineri, 11 iunie 2021, a fost ultima zi în care cei care iubesc emisiunea Vorbește lumea e la Pro Tv au mai văzut-o pe Lora prezentând. Cântăreața nu va mai fi colega lui Cove, pentru că vrea să se axeze doar pe ce știe să facă mai bine. „Îți multmesc că ai fost jumătatea mea pentru o vreme în emisiune”, au fost cuvintele lui Cove când a auzit că aceasta va pleca. La rândul ei, Lora le-a mulțumit tuturor și le-a transmis fanilor că îi așteaptă cu drag la spectacole.

„Vreau să vă multumesc că am putut fi în contact cu showbizz-ul, dar datoria mă cheamă, mă așteaptă publicul, petrec ore la studio. Cred că este o veste tristă pentru admiratorii mei, dar bună pentru cei care îmi admiră activitatea muzicală.”, a fost blonda, emoționată. Până în prezent nu s-a aflat cineva fi vedeta care o va înlocui pe Lora.

Lora își dorește doi copii

Cântăreața formează un cuplu sudat cu Ionuț de câțiva ani și e convinsă că este bărbatul potrivit cu care își dorește să aibă copii.  „Îmi doresc foarte mult să devin mamă. Dacă se poate mi-aș dori și un băiețel și o fetiță”, a declarat cu ceva timp în urmă vedeta. Cei doi sunt logodiți de ceva vreme, dar până acum nu au avut timp să se gândească la căsătorie. Cu siguranță însă că acest moment va veni, mai ales că Lora pune mare preț pe cununia religioasă.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre