Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii sunt îngrijorați pentru Theo Rose. Ce se întâmplă cu vedeta

Fanii sunt îngrijorați pentru Theo Rose. Ce se întâmplă cu vedeta
Chiar dacă are tot ce-și dorește, nici Theo Rose nu e lipsită de probleme. Cu ce se confruntă acum frumoasa cântăreață.

Apreciată pentru vocea ei extraordinară, Theo Rose este acum într-o situația extrem de delicată. E convinsă însă că Dumnezeu nu o va lăsa la greu.

Fanii sunt îngrijorați pentru Theo Rose. Ce se întâmplă cu vedeta

Prea multă muncă și-a pus amprenta și asupra lui Theo Rose. Cu puțin timp în urmă, vedeta a făcut o postare pe Instagram, care i-a îngrijorat pe fanii săi. Cântăreața are probleme mari cu vocea și a fost nevoită să ia măsuri urgente. Astfel, ea a început să-și facă aerosoli.

Theo Rose le-a spus internauților că este un procedeu care are efecte imediate, pe care-l recomandă tuturor. „Vă iubesc! Nu mă lasă Dumnezeu deloc. Mulțumesc pentru toate sugestiile. Recomand aerosolii pentru problemele vocale”, a scris pe InstaStory.

Suferă de anxietate

La începutul acestui an, vedeta a mai trecut prin momente grele, atunci când a anunțat că suferă de anxietate. ”Mi-a lăsat cineva comentariu în care a zis că am cel mai mișto abdomen pe care l-a văzut vreodată. Și mă gândeam de ce am eu abdomen. Eu am abdomen nu pentru că fac sport, că eu înainte cu o zi de Paște n-am mai făcut niciun sport.

Că au revenit stările alea de anxietate și am stat și am vomitat mult. Mă rog… așa se manifestă la mine tulburările alea și nu pot să mă alimentez cum trebuie. Nici nu pot să mănânc prostii. Trebuie să mănânc doar ce trebuie, că dacă mănânc c****, mai rău stau cu capul în wc, zac acolo lângă el. Ultima data mi-am făcut și o poză lângă wc ca să am eu amintire.

Nu vreți să știți, eu sunt nebună rău de tot, pe bune. Eu am abdomen, dar de ce am abdomen? Pentru că nu mă alimentez suficient. De ce nu mă alimentez suficient? Pentru că sufăr de anxietate, ceea ce e groaznic.”, a scris atunci artista pe contul său de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre