Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta asistentă tv a trecut de la Vulpița la Pescăruș. Treabă serioasă, vrea să știe cine l-a otrăvit!

Fosta asistentă tv a trecut de la Vulpița la Pescăruș. Treabă serioasă, vrea să știe cine l-a otrăvit!
Emily Burghelea a pornit un adevărat război instituțional pentru a face dreptate pescărușului mort de luni bune de zile. A ajuns la DSVSA Constanța, dar și la Poliție și la Garda de Mediu.

„Sunt revoltată! DDT-ul este o substanță interzisă din 2004 la nivel mondial. DDT-ul este folosit pe post de isecticid de către niște netrebnici. DDT-ul omoară toate animalele care intră în contact cu el și omoară chiar și oameni. DDT-ul provoaca cancer! DDT-ul afectează alimentele care sunt tratate cu acesta. DDT-ul este foarte periculos. DDT-ul este folosit la noi în țară.

Am încercat să salvez un pescăruș, l-am dus la o clinică veterinară privată însa a fost tratat cu superficialitate. Acesta a murit chiar la mine în casă după ce am făcut tot ce am putut pentru el. L-am transportat la București si i-am facut necropsia pe banii me,i doar ca să demonstrez că spitalul veterinar la care l-am dus nu a făcut nimic să-l ajute. Am demonstrat asta!

Pescărușului i s-a facut o injectie de pisici care nu i-a facut nici rău dar nici bine. A fost făcută doar ca acea clinică să aibă pe ce să ne ia banii. Acest spital veterinar a facut fraudă fiscală: au bătut în casa mult mai puțini bani decât ne-au luat de pe card. Lasând asta la o parte, am aflat că acest pescăruș a fost intoxicat cu DDT.

Știți ce înseamna asta? În Dobrogea se foloseste DDT în agricultură. Adică? Adică daca Poliția și DSVSA și cei de la Mediu (instituții la care am depus plângeri din prima clipă, și către care am venit acum cu actele de la necropsie) nu fac o ancheta, sănătatea noastră, a tuturor este pusă în pericol.

Poate să mănânce mâncare contaminată copilul tău, mama ta, fratele tau sau chiar tu. Statul trebuie să își facă treaba în acest caz. Ce se întâmplă este mai grav decat credem!”, a scris Emily Burghelea pe contul său de Instagram.

Emily a devenit populară în urma demisiei de la „Acces direct”, emisiune unde era asistenta Mirelei Vaida,  acuzând producția de la Antena 1 că ascunde faptul că Veronica Stegaru (Vulpița) ar fi agresată de soțul ei, Viorel.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Viața discretă a fiicei miliardarului României. Cine e și cum arată domnișoara

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre