Simona Ionescu / Redactor Șef

Gata, s-a decis la cine rămân fetele lui Pepe!

Gata, s-a decis la cine rămân fetele lui Pepe!
Gata, s-a decis la cine rămân fetele lui Pepe! Până la urmă, se va stinge ușor, ușor, scandalul dintre Raluca Pastramă și soțul ei, simpaticul Pepe.

Pepe și soția lui, Raluca Pastramă, se află în plin proces de divorț. Urmează să împartă averea și copii.

Gata, s-a decis la cine rămân fetele lui Pepe!

Pepe se află în plin proces de divorț cu Raluca Pastramă.

Ei au stabilit deja, cu două săptămâni înaintea înfățișării de la notar, programată la jumătatea lunii februarie, cum își vor împărți averea și copiii.

Au spus că vor continua să-și crească, împreună, cele două fete, Maria și Rosa. Ambii și-au dorit custodia comună, fiind convinși că un copil are nevoie și de mamă, și de tată, în același timp.

Însă, fetițele au înclinat balanța. Fetele au spus că vor să rămână în casa din Pipera în care locuiește artistul, acolo practic unde au crescut.

”Fetele au ales să locuiască cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, când vor dori!”, au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, apropiații familiei.

Pepe este fericit. Fetele lui vor locui în casa unde s-au născut

Raluca Patramă și-ar fi dorit ca fetele să rămână la ea, dar decizia finală a aparținut însă copilelor. Cele mici vor locui cu Pepe și vor dormi în pătuțurile lor.

”Raluca va putea lua fetele de fiecare data când dorește, dar le va aduce apoi, ca să doarmă în vila din Pipera”, au spus apropiații.

O altă decizie luată de cei doi soți în privința fetelor este cea a programului de vizită.

Pepe și soția lui, Raluca Pastramă, se află în plin proces de divorț.

”Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face week-end-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, au mai declarat aceleași surse, citate de impact.ro.

Recent, cele două fete ale artistului au participat, alături de acesta, la ziua de naștere a mătușii lor, Loredana, sora lui Pepe. Maria și Rosa sunt foarte apropiate de verișorii lor din partea tatălui, cu care petrec foarte mult timp.


Cum și cu cine s-a distrat Pepe la munte în plin divorț

Dezvăluire: Pepe și Raluca nu se mai ceartă, nu se mai bat ci vorbesc zilnic la telefon

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre