Simona Ionescu / Redactor Șef

Jack Nicholson s-a pierdut pe el. La 84 de ani se rătăcește prin casă

Jack Nicholson s-a pierdut pe el. La 84 de ani se rătăcește prin casă
Unul dintre marele vedete ale lumii, Jack Nicholson, se degradează pe zi ce trece. Care sunt marile probleme ale actorului.

Sursele spun că într-o jumătate de veac de carieră, marele actor Jack Nicholson ar fi strâns peste 400 milioane de dolari. Dar banii nu pot cumpără nici sănătatea, nici fericirea.

Jack Nicholson s-a pierdut pe el. La 84 de ani se rătăcește prin casă

Chiar dacă 84 de ani, Jack Nicholson rămâne unul dintre cei mai mari fani ai echipei de baschet Los Angeles Lakers. Dacă înainte de declanșarea pandemiei, acesta nu lipsea de la nici un meci, restricțiile impuse i-au adus multă suferință. Recent însă, actorul a fost surprins de paparazzi la un meci de-al favoriților săi, cu ochelari de soare și purtând o mască neagră. Pe care însă și-a dat-o jos, fără să se gândească că s-ar putea îmbolnăvi.

Are momente când nu mai recunoaște chipurile celor din familie

Cu cinci ani în urmă, acesta a anunțat că se va retrage la pensie. Potrivit informațiilor oferite de New York Post, apropiații acestuia au confirmat atunci că ”actorul dă semne de demenţă, uită ce spune, se rătăceşte în propria casă şi nu mai recunoaşte chipurile celor din familie”. De altfel, în 2013 presa americană anunța că Jack Nicholson suferă de demență și este pregătit să-și ia adio de la cinematografie.

Conform publicației americane, National Enquirer, citată de Tialoto actorul, atunci în vârstă de 76 de ani a fost extrem de supărat din cauza acestor zvonuri, mai ales că fanii l-au oprit pe stradă și l-au rugat să nu facă acest pas. În plus, Jack a fost sfătuit să folosească un receptor auditiv, care să-l ajute să recepționeze replicile, pe care ar fi urmat să i le dicteze altcineva.

Trăiește în conacul său din Beverly Hills

În acest moment, celebrul actor trăiește în conacul său din Beverly Hills, California, care are 4 dormitoare şi 2 băi. Vedeta are cinci copii, dar e cel mai apropiat de fiica sa, Lorena și de fiul Ray, care sunt cel mai adesea văzuți lângă el. Din anii 60 și până în 2000, Jack Nicholson a fost nominalizat de 12 ori la Oscar. El a câștigat de trei ori marele premiu pentru cel mai bun actor în „Zbor deasupra unui cuib de cuci” și „Mai bine nu se poate”, dar și pentru un rol secundar în „Cuvinte de alint”.

Sursă foto: click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre