Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea a dezvăluit ce pensie alimentară de nimic plătește Matei Stratan. Îl face praf pe milionar

Mădălina Ghenea a dezvăluit ce pensie alimentară de nimic plătește Matei Stratan. Îl face praf pe milionar
Povestea de dragoste dintre frumoasa Mădălina Ghenea și milionarul Matei Stratan s-a încheiat la scurt timp după ce actița a născut. Zvonurile care circulau foarte intens erau că Matei ar fi înșelat-o pe Mădălina.

Mădălina Ghenea și tatăl fetiței lor Charlotte, nu au rămas în relații foarte bune. Copila a rămas în grija mamei, iar milionarul se pare că nu are încasări atât de mari pe cât s-ar presupune, din moment ce din veniturile sale instanța a decis ca pensia alimentară să fie de doar 1.500 de euro.

Mădălina Ghenea și Matei Stranat, pe vremea când formau un cuplu

Da, atât plătește Matei Stratan pentru creșterea fiicei lor, lăsând tot greul pe umerii Mădălinei. Și dacă 1.500 de euro pot părea bani frumoși pentru români, trebuie menționat că Mădălina o crește pe Charlotte în Italia, acolo unde e stabilită de mai mulți ani.

Mădălina Ghenea, foc și pară!

Dezvăluirea rușinoasă pentru Stratan a venit chiar de la Mădălina Ghenea. Actrița s-a enervat când a citit un articol din presa românească unde se suținea că fostul ei partener a cumpărat un apartament în Italia pentru fiica lor.

„Minciuni!”, a răbufnit Mădălina Ghenea. „Iar aberați! Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lunp de la tatăl ei!”, a dezvăluit ea.

Totodată, e adevărat că Mădălina evită să discute direct cu Matei Stratan și comunică direct cu părinții lui. Nu a rămas în relații foarte apropiate nici cu aceștia, refuzându-le solicitările de a o lăsa pe Charlotte să-și petreacă vacanțele la ei, în România. Actrița le-a spus, potrivit unor surse demne de încredere, că dacă vor să petreacă timp cu micuța, o pot face în Italia, zborul cu avionul fiind de doar o oră și un pic.

Singurul ajutor al Mădălinei Ghenea

Și frumoasă, și deșteaptă, și actriță, și mamă tânără… Mădălina Ghenea le are pe toate, însă nu-i e deloc ușor. Ultimul proiect, un film în care joacă alături de Ed Westwick (Chuck din Gossip Girl), a epuizat-o.

În plus, micușa Charlotte a avut câteva episoade de viroze și enterocolite mai puternice, ajungând la camera de gardă a spitalului de urgență. În toate aceste momente, singurul ei sprijin a fost cel al mamei sale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre