Simona Ionescu / Redactor Șef

O mare actriță de la Hollywood, bucurie de sărbători. În sfârșit a scăpat din arest!

O mare actriță de la Hollywood, bucurie de sărbători. În sfârșit a scăpat din arest!
Sunt cunoscuți și iubiți de toată lumea și întregul mapamond le urmărește fiecare mișcare. Cu o asemenea presiune pe umeri, nu e de mirare că unele celebrități ajung să “dea cu bâta-n baltă” și să calce strâmb din când în când. Pentru o cunoscută vedetă anul se încheie cu o bucurie, aceea de a fi acasă, cu familia.

Operațiunea “Varsity Blues”, de care retetesivedete.ro a mai scris, a avut ca obiect o anchetă a FBI în care au fost implicați peste 33 de părinți înstăriți, dar și universități de top precum Yale, Stanford și UCLA. În cadrul dosarului a fost implicată și actrița Lori Loughlin, care a fost acuzată că ar fi plătit bani pentru a facilita intrarea fiicelor sale la o universitate mai bună. 

În acest context, Loughlin împreună cu soțul ei, designerul Mossimo Giannuli, care a fost de asemenea acuzat și condamnat, au ajuns la închisoare pe data de 30 octombrie pentru a executa o sentință de 2  respectiv 5 luni. 

A ieșit din închisoare pe unde se scoate gunoiul 

Cele 2 luni pe care le-a petrecut în închisoare Lori Loughlin s-au încheiat luni, așa că actrița a fost eliberată, însă nu oricum, ci în mare secret. Câteva fotografii exclusive, intrate în posesia dailymail.com, o înfățișează pe Loughlin ieșind din clădire pe o ușă laterală pe unde de obicei este scos gunoiul, cu fața acoperită de o pungă de gunoi pentru a nu fi recunoscută. 

Sursa foto: dailymail.com

Ca parte a sentinței, actrița trebuie să efectueze și 100 ore de serviciu pentru comunitate și să plătească o amendă de 150 de mii de dolari. Eliberarea este una condiționată și actrița va fi supravegheată pe o perioadă de 2 ani.

O sursă a declarat pentru revista People că Loughlin s-a întors acasă în Los Angeles și a avut parte de o reuniune emoționantă cu fiicele sale, Olivia Jade, 21 ani și  Bella Rose, 22 de ani: “Este cel mai stresant lucru cu care s-a confruntat vreodată. Plănuiește să petreacă Anul Nou cu Olivia și Bella. Totuși, este încă îngrijorată de Mossimo și abia așteaptă să-l aibă acasă”, a mai spus sursa. 

Mossimo Giannuli a primit o sentință de 5 luni și mai are de executat încă 3 din ea, deci este de așteptat ca acesta să iasă din închisoare undeva în luna martie a anului viitor. 

Ce activități are Delia noaptea în Zanzibar. Mișcări suspecte și zgomote lângă vila cântăreței

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre