Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste șoc în lumea muzicală. Vedeta are cancer!

Veste șoc în lumea muzicală. Vedeta are cancer!
Chiar dacă trăiesc vieți mai atractive și mai ușoare, în aparență, cel puțin, vedetele nu sunt ocolite de problemele cu care se poate confruntă oricine.

O veste șoc a căzut ca o bombă în lumea muzicală. O mare vedetă a scenei muzicale are cancer. Deja a început tratamentul. Muzicianul Don Omar, cunoscut și ca El Rey, celebrul cântăreț reggaeton, compozitor, actor și producător și om de afaceri a împărtășit o fotografie cu brățara de spital într-o postare pe Instagram, luni, dezvăluind că luptă cu cancerul.

Cu o carieră fulminantă în anii 2000, Don Omar este cântăreț de reggaeton, compozitor, actor și producător și om de afaceri (Instagram)

Într-o postare pe Instagram de luni, 17 iunie, artistul (al cărui nume real este William Omar Landrón Rivera), în vârstă de 46 de ani, a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer.

„Astăzi da, dar mâine nu voi mai avea cancer”, a scris Don Omar în descrierea unei imagini traduse din spaniolă — care prezintă o brățară de spital de la un centru medical din Orlando. „Gândurile bune sunt binevenite. Ne vedem curând. #f–cancer”, a mai scris acesta alături de imagine, relatează revista People.

Celebrul cântăreț de reggaeton din anii 2000 are cancer

Știrea despre diagnosticarea lui a apărut la doar câteva ore după ce a postat un Instagram Reel care prezenta audiții ale dansatorilor pentru a doua etapă a turneului său Back to Reggaetón.

Celebrul cântăreț de raggaeton Don Omar a anunțat că are cancer și a început tratamentul (Instagram)

„Cea mai specială parte a audițiilor de azi este să văd că există oameni care vor să îndrăznească să viseze împreună cu mine”, a spus Don Omar în postarea distribuită sâmbătă, 15 iunie. „Mulțumesc fiecăruia dintre voi care v-ați dat toată energia pe ringul de dans! Această a doua etapă a turneului vine cu totul”, a continuat acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DON OMAR aka KONG (@donomar)

În 2023, cântărețul care a lansat hitul „Guaya Guaya” a lansat albumul „Forever King”, și a început un turneu de 20 de concerte, „Back to Reggaetón”, care a avut loc între 7 martie și 21 aprilie, încheindu-se la Kaseya Center din Miami. Cu toate acestea, Don Omar a prelungit turneul cu alte 18 evenimente.

Conflictul „istoric” cu Daddy Yankee, încheiat

A doua etapă a turneului va începe miercuri, 7 august, în Oakland, California, și va include locații precum San Diego; Portland, Oregon; Tampa, Florida; și Newark, New Jersey, înainte de a se încheia la UBS Arena din Elmont, New York, pe 14 septembrie.

Amintim și că în decembrie 2023, și-a încheiat vechiul conflict cu Daddy Yankee. În postări separate pe rețelele sociale, vedetele reggaetonului și-au arătat aprecierea una față de cealaltă și au anunțat că au îngropat securea războiului.

„Astăzi închidem cartea care a păstrat cele mai bune capitole ale rivalității noastre controversate”, a scris Don Omar pe Instagram, alături de o fotografie în care Yankee, în vârstă de 47 de ani, zâmbește. „Mulțumesc pentru cuvintele tale și pentru că ai ascultat și cuvintele mele care au venit din inimă. Îți doresc tot ce e mai bun pentru tine și familia ta. Mulțumesc pentru competitivitatea și disciplina ta admirabilă, dar și mai mult, mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru muzica noastră”,  a punctat acesta.

Don Omar a continuat: „Mulțumesc pentru colaborare și pentru competiție, pentru că am făcut-o cu un titan. Păstrez amintirile bune, râsetele, visele împreună și dorința de a mai avea o ultimă rundă cu un adversar atât de grozav. Ne vom întâlni din nou curând pentru că îți datorez o îmbrățișare și un mulțumesc în persoană. Între timp, trăiască Regele Daddy”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre