Simona Ionescu / Redactor Șef

Zelensky a spus live un banc cu ruși. Problema e că gluma nu-l vizează pe Putin, ci pe noi

Zelensky a spus live un banc cu ruși. Problema e că gluma nu-l vizează pe Putin, ci pe noi
În timp ce conflictul din Ucraina se apropie de un an de la declanșare, atacurile continuă, soldații fac glume pe front și postează pe TikTok. Iar internauții se distrează și ei.

Bancul lui Zelensky a devenit viral pe rețelele sociale, fiind tradus în mai toate limbile pământului deja. Acesta ironizează NATO. Bancul a fost spus chiar de președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, și a devenit, instantaneu, un mare succes. Nu e de mirare având în vedere CV-ul președintelui ucrainean. Acesta e cunoscut ca actor de comedie, și a fost, atâta vreme cât a profesat, unul de mare succes. Câștigarea alegerilor în țara sa i s-a datora exact notorietății dobândite pe scenă.

Bancul lui Zelensky, într-un interviu

Într-un interviu acordat celebrului prezentator TV David Letterman, președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, a intrat în jocul emisiunii și a spus un banc despre NATO, care a devenit imediat viral pe rețelele de socializare.

În timpul interviului difuzat de o celebră platformă de streaming, Volodimir Zelensky a spus unul dintre bancurile care circulă despre războiul cu Rusia, în care a menționat și NATO:

„Doi evrei din Odesa se întâlnesc. Unul îi spune celuilalt:

– Ei bine, ce se întâmplă? Care este situația?

– Ei bine, spun ei, este un război. Rusia este în război cu NATO.

– Serios?

– Da, da, război.

– Și ce-i cu asta?

– Păi, cum… Rușii… Au murit 70.000 de soldați, aproape toate rachetele au fost consumate, o mulțime de echipamente distruse, aruncate în aer. Aceasta este situația.

– Și cum rămâne cu NATO?

– NATO nu a ajuns încă”.

Aceasta a fost gluma spusă de Zelenski, în timpul interviului cu David Letterman. Interviul a fost filmat în Kiev, în stația de metrou Maidan Nezalezhnosti. Acolo, gluma lui Zelenski a fost întâmpinată cu aplauze, de către cei prezenți. Iar în scurt timp, gluma spusă de președintele ucrainean a devenit virală pe TikTok. De unde a fost preluată și pe celelalte rețele de socializare.

Ulterior, și David Letterman a declarat că și el a apreciat umorul președintelui ucrainean și a înțeles subtextul glumei. Cunoscuta vedetă de televiziune a mărturisit însă că nu a știut cum să reacționeze corect la glumă, pe moment.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre