Supa rece rusească este o combinație surprinzătoare pentru noi: iaurt, şuncă şi castraveți. Nu se fierbe.

Supă rece rusească. Rețeta

Dacă aveți nevoie de o rețetă rapidă, faceți o supă rece rusească. Se servește cu felii de ou fiert tare.

Ingrediente

  • 1 kg iaurt gras (6-7 % grăsime)
  • 3 castraveţi cornişon
  • 2 cartofi fierţi în coajă
  • 200 g şuncă presată
  • 2 ouă fierte
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingură oţet de mere

Mod de preparare

  • Cureţi cartofii de coajă şi îi tai cubuleţe.
  • Speli castraveţii, le îndepărtezi capetele şi îi mărunţeşti.
  • Tai cuburi şunca presată, toci ceapa verde şi mărarul.
  • Pui iaurtul într-un bol, adaugi legumele tocate, verdeaţa, şunca, oţetul şi potriveşti gustul de sare şi piper.
  • Omogenizezi şi dai supa la frigider 1 oră.
  • O serveşti cu felii de ou fiert tare.

Mihai Morar a făcut curățenie în șifonier. Ce a găsit

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri