Le-a gătit acest preparat și chef-ilor și a spus rețeta tuturor celor care vor să aibă pe masă un produs delicios și extrem de ușor de făcut. Ce vă trebuie pentru a pregăti tocănița țigănească a talentatei Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite.
Câștigătoarea Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru, a făcut furori cu tocănița țigănească
A fost înzestrată de Divinitate cu un talent extraordinar, iar acest lucru a făcut ca Narcisa Birjaru să fie la înălțime. Pentru a pregăti rețeta de tocănița țigănească aveți nevoie de 800 g carne tocată sau pulpă de porc, 2 legături ceapă verde, 200 g pastă de ardei capia. La acestea adăugați 600 g roşii, 2 ardei iuţi, sare, cimbru uscat, piper roşu şi negru, 1 linguriță cu zahăr și 50 ml ulei de floarea- soarelui.
Modul de preparare
Începeți prin a curăța bine ceapa, spălați foarte bine și tăiați-o cât mai mărunt. Puneți la călit într-o tigaie, cu ulei, până ceapa devine sticloasă. Adăugați apoi pulpa de porc sau carnea tocată și mai puneți din când în când, puțină apă. După ce constatați că s-a călit ceapa, puneți pasta de ardei capia dar și roșiile care vor fi tăiate cubulețe. Condimentați cu cimbru, sare și piper. Introduceți preparatul în cuptor pentru câteva minute și serviți cu mămăliguță.
„Narcisa, te-ai născut să gătești”
Grație gustului pe care știe să-l dea mâncării, Narcisa a intrat în marea finală alături de Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea și Cătălin Amaradei din echipa lui Florin Dumitrescu. Deși nimeni nu i-a dat nici o șansă, bruneta a plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro, lucru care i-a lăsat fără cuvinte pe toți.
Fericit și mândru a fost și chef Cătălin Scărlătescu, care i-a spus Narcisei că s-a născut ca să gătească. ”Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima dată în istoria @chefilacutite o femeie a reusit să obțină trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit! În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului.
Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige. Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici. Un om care nu are multă încredere în forțele proprii, dar un om care dă un gust fabulos mâncării. Narcisa, te-ai născut să gătești! Să nu lași pe nimeni să îți ia asta”, a spus Cătălin Scărlătescu pe Instagram.
Sursă foto: fanatik.ro, newscaffe.ro
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook