Derapajele judecătorului Gabriel Apostol, care și-a injectat benzină. Suferințele sale erau vizibile

Derapajele judecătorului Gabriel Apostol, care și-a injectat benzină. Suferințele sale erau vizibile
Cu câțiva ani în urmă a participat la o emisiune culinară pentru a-i demonstra fostei soții ce a pierdut. Acum, judecătorul Gabriel Apostol a ales să-și ia viața.

Veste tristă pentru prietenii și familia judecătorului Gabriel Apostol. A murit în ambulanță, după ce și-a făcut singur rău.

Judecătorul Gabriel Apostol a încheiat socotelile cu viața într-un mod greu de înțeles

Gabril Apostol a decis să se sinucidă, injecându-și benzină în vene. Cu doar o zi în urmă, el a ajuns în mâinile medicilor în stare gravă, a fost dus la spital, specialiștii au făcut tot ce au putut pentru a-l salva, însă au fost neputincioși. În acest moment nu se cunosc motivele pentru care fostul om al legii a recurs la un asemenea gest.

I-a șocat pe jurați cu replicile sale

Cu opt ani în urmă, Gabriel Apostol și-a lua inima în dinți și a decis să participe la o emisiune culinară. A avut un singur gând: să-i demonstreze soției sale că e un bărbat adevărat și să o facă să înțeleagă ce a avut lângă ea și ce a pierdut.

În acel moment i-a șocat pe jurați cu replicile sale, mai ales atunci când le-a arătat tuturor insigna de judecător.

A fost suspendat din funcție

Din nefericire, în același an bărbatul a fost implicat într-un scandal monstru cu doi polițiști. Chiar dacă el a susținut că nu are nici o vină, fiind agresat de aceștia, martorii au declarat contrariul. În urma acestui eveniment neplăcut, el a fost suspendat din funcție. În 2014, judecătorul a mai avut un episod care nu i-a făcut deloc cinste.

Omul legii a ajuns să dea cu mașina peste un angajat al unui magazin de bricolaj. Se pare că tot el a fost de vină, aducând jigniri grave personalului. Pentru a se stinge conflictul, a fost nevoie ca poliția să se impună.

Recomandarile noastre