Simona Ionescu / Redactor Șef

Chiftele cu brânză de oaie. Rețetă inedită

Chiftele cu brânză de oaie. Rețetă inedită
Legumele şi brânza fac o combinaţie uimitoare. Chiftele cu brânză de oaie sunt potrivite pentru prânz sau cină, calde sau reci. Se fac repede.

O combinație surprinzătoate între dovleac, brânză de oaie și cartofi. Este  un preparat ușor de făcut, dar foarte gustos.

Chiftele cu brânză de oaie

Se fac chiftele din fasole boabe, din pește, din cartofi. Iată și o rețetă de toamnă, cu dovleac și brânză de oaie.

Ingrediente

  • 250 g dovleac
  • 250 g cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 ouă
  • 3-4 linguri făină
  • 100 g brânză de oaie, rasă
  • câteva fire de pătrunjel verde tocat
  • ulei, pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  • Cureţi dovleacul, ceapa şi cartofii, le dai prin răzătoarea mare şi le pui la scurs într-o strecurătoare.
  • După ce s-au scurs bine, le amesteci cu restul ingredientelor şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.
  • Încingi ulei într-o tigaie, iei câte o lingură din compoziţia obţinută, formezi chifteluţe şi le prăjeşti pe ambele părţi până prind o crustă aurie. Gata!

Dulceaţă de gogonele.  Rețetă inedită

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre