Simona Ionescu / Redactor Șef

Supă rece rusească. Rețetă pentru ultimele zile de vară

Supă rece rusească. Rețetă pentru ultimele zile de vară
Mâncărurile rusești sunt, de regulă, foarte gustoase și sățioase.  Pentru ultimele zile de vară, puteți încerca o supă rece, cu iaurt, şuncă şi castraveți. Nu se fierbe.

Supa rece rusească este o combinație surprinzătoare pentru noi: iaurt, şuncă şi castraveți. Nu se fierbe.

Supă rece rusească. Rețeta

Dacă aveți nevoie de o rețetă rapidă, faceți o supă rece rusească. Se servește cu felii de ou fiert tare.

Ingrediente

  • 1 kg iaurt gras (6-7 % grăsime)
  • 3 castraveţi cornişon
  • 2 cartofi fierţi în coajă
  • 200 g şuncă presată
  • 2 ouă fierte
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingură oţet de mere

Mod de preparare

  • Cureţi cartofii de coajă şi îi tai cubuleţe.
  • Speli castraveţii, le îndepărtezi capetele şi îi mărunţeşti.
  • Tai cuburi şunca presată, toci ceapa verde şi mărarul.
  • Pui iaurtul într-un bol, adaugi legumele tocate, verdeaţa, şunca, oţetul şi potriveşti gustul de sare şi piper.
  • Omogenizezi şi dai supa la frigider 1 oră.
  • O serveşti cu felii de ou fiert tare.

Mihai Morar a făcut curățenie în șifonier. Ce a găsit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre