Tartine cu ciuperci champignon. Fierbinți și crocante

Tartine cu ciuperci champignon este propunerea pentru un altfel de mic dejun. Indiferent de varietate și de felul în care le gătim, ciupercile aduc un plus de gust în orice preparat. Sunt și foarte sănătoase.
Tartine cu ciuperci champignon se fac ușor. Ce se întâmplă în organism atunci când consumi ciuperci explică Mihaela Bilic, cunoscutul nutriționist.
”În compoziția ciupercilor se află o mulțime de nutrienți esențiali, precum un complex de vitamine B. De asemenea, sunt bogate în fibre minerale și au puține calorii.
Indiferent de varietate și de felul în care le gătim, ciupercile aduc un plus de gust în orice preparat. Iar asta se datorează acidului glutamic, o formă naturală de monoglutamat de sodiu responsabilă pentru senzația de wow- curcubeu în cerul gurii.
Porția corectă: cât și cum vă plac (inclusiv crude), cu condiția să fiți atenți la cantitatea de grăsime adăugată- ciupercile absorb uleiul precum un burete, spune medicul nutriționist Mihaela Bilic.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook