Pumnalul de meteorit al lui Tutankhamon sau colierul de piatră celestă nu a fost singurele lucruri pe care egiptenii antici le-au făcut din meteoriți. Piramida neagră Bin Bin, care se află expusă în Muzeul Egiptean din Cairo, are tot origini nepământești și se spune că este piatra din care s-au născut zeii Egiptului Antic.
Emite energie electromagnetică pozitivă în jurul său
Egiptenii antici au realizat din meteoriți nouă mărgele din epoca pre-dinastică, descoperite în 1911 lângă centrul Al-Wasta – Al-Ayat, datând cu aproximativ 3300 î.Hr. Și tot aceștia ar fi făcut piramida Bin Bin, din piatră neagră de fier, care se găsește doar în spațiul cosmic, în meteoriți. Bin Bin s-ar traduce prin radiant, strălucitor luminos, într-un indiciu clar al originii sale de meteorit ceresc.
Greu de modelat, dar nu și de spart
Datorită compoziției sale, piramida neagră Bin Bin are capacitatea de a emite energie electromagnetică pozitivă în jurul său. Și înlătură durerea pe care o persoană o simte în orice parte a corpului. Cu alte cuvinte, spun specialiștii piramida neagră Bin Bin, reușește să schimbe energia umană.
De la piramida neagră Bin Bin se spune că le-au venit egiptenilor antici ideea de a construi celebrele piramide. Deși este o piatră de fier dură și greu de modelat, nu este greu de spart. Și atunci, se întreabă oamenii de știință, cum a putut să fie tăiată atât de precis în colțuri și cum i s-a dat acea lustruire unică?
Bin Bin ar fi fost o movilă care a apărut în apele denumite Nu
O altă enigmă a specialiștilor, care au constatat imposibilitatea folosirii oricărui instrument, fie el antic sau modern.
Potrivit cercetătorilor, tot ce se cunoaște cu privire la mitologia pietrei Bin Bin are originea în „Cartea egipteană a morților,” o culegere de ritualuri și reguli pe care egiptenii antici le foloseau pentru a călători în siguranță în viața de apoi. Bin Bin ar fi fost o movilă care a apărut din apele denumite Nu, iar pe aceasta s-ar fi așezat divinitatea Atum.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook
- Început de săptămână cu o vreme la care nici n-am visat. Prognoza meteo actualizată
- Nativii ale căror vieți se întorc cu 180 de grade în 2025. La ce să se aștepte fiecare zodie
- Planta sacră din Biblie cu puteri tămăduitoare folosită și astăzi pentru beneficiile uimitoare
- Brazii de Crăciun, colectaţi gratuit în Capitală
- Lovitură imensă pentru Călin Georgescu. Nu-l mai poate scăpa nimeni. S-a aflat adevărul
- Asia Express, Proba care a făcut pe Anca Țurcașiu să țipe de frică:„Să mor eu dacă pot să facă asta! Nu pot...
- România își consolidează apărarea cu noi sisteme Patriot
- Ultima apariție a Ronei Hartner. Își pregătise deja locul de veci
- Vedetele din România care au cancer la colon. Ce simptome au avut: 'Totul a început de la o ciorbă'
- Ce înseamnă când visezi păduchi - Interpretarea și semnificațiile viselor
- Artista Emaa a devenit mamă pentru prima dată și a ales un nume special pentru fetița ei