Mere coapte cu nucă, unt și miere, reteta copilăriei. Este foarte gustosă și ușor e făcut. Nu uitați să puneți și scorțișoară.

Mere coapte cu nucă, unt și miere. Reteta

Este una dintre cele mai simple rețete. Folosiți atâtea mere câte persoane vor fi la masă. Uite rețeta pentru patru mere.

Ingrediente

  • 4 mere mai mari
  • Scorțișoară
  • 100 g nucă
  • 4 lingurițe miere
  • O jumătate portocală

Mod de preparare

  • Se iau merele, se spală bine și se taie deasupra unde au codița, un căpăcel.
  • Se scoate cu grijă cotorul mărului.
  • Nuca, mierea, scorțisoara și sucul de portocală se amestecă într-un castron.
  • Se umplu merele cu amestecul rezultat, se pun deasupra căpăcelele și se asează într-o tavă pentru cuptor.
  • În 25 – 30 de minute ar trebui să fie gata, dar vă anunță mirosul amețitor.

Șarlotă cu mere necoapte. Rețetă inedită

Plăcintă cu jumătăți  de mere. Neobișnuit și delicios!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp