Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Velea a recunoscut. Ce greșeală enormă a făcut când a cerut-o în căsătorie pe Antonia

Alex Velea a recunoscut. Ce greșeală enormă a făcut când a cerut-o în căsătorie pe Antonia
O lungă perioadă Alex Velea și Antonia au fost obligați să trăiască în concubinaj pentru că vedeta nu terminase divorțul cu italianul. Acum cei doi nu se pot căsători pentru că a apărut o altă problemă.

Alex Velea și Antonia sunt ghinioniști. Deși se iubesc enorm și au împreună doi copii frumoși, cei doi nu reușesc să ajungă în fața altarului. Ce s-a mai întâmplat acum.

Alex Velea a recunoscut. Ce greșeală enormă a făcut când a cerut-o în căsătorie pe Antonia

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Alex Velea și-a vărsat oful. Nici acum nu se poate căsători cu frumoasa lui iubită, Antonia. Ce-i oprește acum? Pandemia de coronavirus. Chiar dacă cei doi vor să facă o nuntă intimă, numărul mare de cazuri i-a făcut să mai aștepte. „Nu pot să mă însor, trăiesc în continuare în concubinaj. Bine, acum am cerut-o pe iubita de soție, suntem logodiți”, a afirmat Alex.

„Vreau să o văd mireasă și cred în uniunea asta în fața Domnului”

Mai în glumă, mai în serios, pentru că nimeni nu știe când se va termina pandemia, Alex spune că e posibil să facă nunta în curte. „Chem părinții, mama, tata. În Las Vegas nu putem merge, pentru că mai avem câțiva prieteni. Poate ceva mai sărăcăcios, la Monte Carlo. (…) Eu vreau ca nunta să arate fix cum își dorește ea.

Ceva restrâns și să ne simțim bine, să ne relaxăm, nu să fim stresați. Ne-ar plăcea la mare, desculți…Vreau să o văd mireasă și cred în uniunea asta în fața Domnului. Nu suntem extrem de evlavioși, dar credem în Dumnezeu amândoi”, a mai spus Velea. Cei doi au găsit și nașii, însă deocamdată nu vor să spună despre cine e vorba.

„Trebuia să punem și pe Internet, pentru că așa se poartă”

Pe de altă parte, Alex spune că abia acum a realizat ce greșeală a putut să facă atunci când a cerut-o în căsătorie. Din cauza emoțiilor mari, el spune că a ținut cutiuța în care se afla inelul deschisă spre el. „M-am uitat acum. Când i-am dat inelul cutia era deschisă spre mine.

Trebuia să punem și pe Internet pentru că așa se poartă, dar când am văzut poza aia nu mi-a venit să cred. Sunt în genunchi și cutia e deschisă spre mine. M-am emoționat rău de tot, am înghițit în sec, am zis două, trei fraze la fel, am vrut să fac un speech, nu mi-a ieșit nimic. Urât.”, a mărturisit Velea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre