Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni: despre Covid și un mare dezastru care urmează după Anul Nou

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni: despre Covid și un mare dezastru care urmează după Anul Nou
Predicțiile științifice legate de răspândirea noului coronavirus sunt incerte și greu de făcut. Însă asta a făcut loc predicțiilor astrologice, care pot spune ce se va întâmpla cu omenirea în viitor. Și sunt foarte multe persoane care sunt interesate de previzunile astrale.

Mișcări de mase, oamenii devin mai uniți. Pandemia se termină

„Dacă am vorbi doar de ceea ce se manifestă în zodia Vărsătorului, aspectul este frumos, puternic, aduce evoluție, progres, cunoaștere superioară, digitalizare, libertățile omului din ce în ce mai deschis către manifestări diverse, performanțe științifice în orice domeniu, cu atât mai mult medicină si farmacologie, de unde se așteaptă un rezultat. Jupiter amplifică, Saturn inhibă, ceea ce creează efectul unei inimi care pulsează, dar o inima colectivă, pentru că Vărsătorul guvernează masele, o inima ce bate din ce în ce mai tare, nerăbdătoare, dar și anxioasă în fața noii ordini ce mulți deja o resimt.
Taurul conservator, în schimb, înarmat cu un arsenal astral de asemenea modern, blochează aceste energii, cel puțin destul de brutal, la data celei de-a doua hărți. Saturn, ce în Vărsător aduce lecția viitorului, va fi în tensiune cu Uranus, ce dărâmă structurile vechi ale Taurului, tot anul 2021, dar mai mult, adică la grad perfect, în februarie, iunie și decembrie 2021, apoi gata și asta, urmează altceva, c-așa-i în Univers. Așadar, se va termina Pandemia, dar începe o altă parte interesantă a Evoluției Omenirii. Spre deosebire de aspectul pe semne cardinale din 2020, care i-a ajutat pe mulți să supraviețuiască prin curaj, noroc, negare sau inconștiență, aspectul din 2021 este pe semne fixe, ce creează din nou sentimentul unui labirint fără ieșire.”, anunță Cristina Demetrescu.

Sfârșitul anului ar putea aduce dezastru

„Taurul înseamnă bani, hrană, pământ, resurse, iar maleficii îl secătuiesc. Cine suferă? Vărsătorul care primește tensiunea, adică noi, oamenii. „Om” vrea noi să progresăm, dar și Evoluția asta trece prin stomac. Mulți (nu toți, dar destui) care au rezistat financiar anul acesta, nu vor mai rezista. Ramuri economice definite de cele doua zodii sunt aviația, cinematografia (și teatrul), restaurantele, bursele, instituțiile financiare, agricultura, pot avea de suferit, grație și acestor două sărbători Crăciun/Revelion, ce pot provoca marele dezastru din ianuarie. Una este când te lovește un val, alta este când te lovește al treilea sau al patrulea… înseamnă înec.

Cum nu vreau sa mă înjure lumea, doar aș fi sugerat că, dacă am vrea sa evităm ce spun eu, la trecerea dintre ani, ar trebui sa fim obligați să stăm în case. Nu m-aș baza pe conștiință și liber arbitru. Dacă Astrologia nu ar fi fost preventivă, atunci nu s-ar mai fi folosit!

Ceea ce se vede desenat pe a doua hartă arată ca o explozie. Explozia despre care vorbesc începe să fie deja anunțată de pe acum, ca un teasing. Ieri 30 octombrie, pe o Luna fără direcție, ce se deplasa din Berbec spre Taur, căutând să formeze prima conjuncție cu Lilith, cea rea, intrată pe semn pământ (ca in 4 martie 1977), aflăm de un seism puternic în Grecia/Turcia și de o revoltă masivă in Polonia. Asta aduce următorul an, nu peste tot, evident, nu va mai speriați voi, eu stau la etajul 11, dar COVID-ul intra în culise, luându-i loc fibrilații sociale, terestre, financiare, economice, evenimente neașteptate, spectaculoase, ce privesc marile colectivități.

Conflictul între Taur și Vărsător generează fisura între vechi și nou, tradițional și modern, între Pământ și Aer, între stabil și instabil, între resursele pământului și nevoile omenirii, între bani și viziune. Nu investiți dacă ceea ce urmează să faceți nu înseamnă scopul vieții voastre și dacă planul de investiție nu este dictat de Suflet. Puteți pierde!

Nu știu dacă va fi o criza economică, dar ceva va fi! Daca se vor da legi ce încalcă drepturile fundamentale ale oamenilor, masele ce vor protesta vor fi amplificate de Jupiter. Dacă se vor reprima aceste manifestări? Posibil, armele sunt la Vechi, dar nu pentru mult timp. Dacă se acumulează energie in scoarța terestră, ca urmare a încetinirii evoluției generale, pământul se poate scutura. Daca aviația a avut de suferit este pentru ca aceste modificări nu s-au produs doar la suprafața pământului, ci și în aura energetică a planetei, ceea ce ar fi adus perturbări grave și mai multe accidente aviatice. Sigur, exista și Îngeri care lucrează ca să nu se forțeze. Dacă nu am reușit să ne distrăm la fel de mult sau să călătorim până la capătul Pământului, este pentru ca fiecare dintre noi să asimilăm în liniște și pace noile instrucțiuni ale Omului Modern. Dacă Cerurile s-au deschis și deschise rămân tot anul, iar mulți au plecat, este pentru că unii nu ar fi făcut față la schimbare și pentru că vin suflete noi.

Cei care faceți COVID și aveți forme ușoare, căutați adânc în Suflet, până vă regăsiți cu adevărat.

La nivel energetic al planetei, și sper să nu mă repet, a doua hartă arată ca pe vremea când, nu se știe de unde și din ce Univers, pe Pământ au venit extratereștri dotați cu planurile de construcție a Piramidelor mayașe sau egiptene. Eu zic că o sa ne și distrăm!”, a conchis astrologul Cristina Demetrescu.

Andi Moisescu și-a ascultat nevasta și și-a dat masca jos? Acum are COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre