Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Iordăchioaie, Enache și Temișan. Viețile tumultoase ale „trio-ului de aur” al muzicii românești din anii 1990

Daniel Iordăchioaie, Enache și Temișan. Viețile tumultoase ale „trio-ului de aur” al muzicii românești din anii 1990
La sfârșitul anilor 1990, scena muzicală românească era acaparată de un „trio de aur”, așa cum erau numiți cei trei artiști care susțineau concerte împreună. Adrian Enache, Aurelian Temişan şi Daniel Iordăchioaie erau aplaudați în picioare și erau așteptați de fane la sfârşitul concertelor cu bileţele de dragoste şi cu flori. Doar unul dintre ei a reușit să rămână, de atunci, în aceeași căsnicie, în timp ce ceilalți au traversat divorțuri și situații complicate.

Viața personală a lui Daniel Iordăchioarie, unul din exponenții celui mai în vogă trio muzical românesc de după Revoluție, a fost pusă pe tapet zilele acestea. Artistul în vârstă de 55 de ani a vorbit, recent, în podcastul Cristinei Șișcanu, despre cât de greu i-a fost după divorț. După un mariaj de 14 ani cu actrița Nouria Nouri, cei doi au decis să se separe, iar cei doi copii ai lui au rămas să locuiască cu tatăl. Cei doi au un fiu, Darius, acum de 23 de ani, student la Drept, și o fiică, Salma, de 14, care studiază baletul.

Daniel Iordăchioaie avea cohorte de fane în tinerețe, el fiind considerat un adevărt sex simbol al muzicii românești

În anul în care a început divorțul, Daniel Iordăchioaie a aflat că suferă de cancer. „Divorțul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărțit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanșează boala. Unii sunt rezistenți, alţii pot muri din cauza asta”, a spus Daniel Iordachioaie, la Antena Stars.

Viață tumultoasă. Iordăchioaie s-a îmbolnăvit de cancer în timpul divorțului

În podcastul menționat, artistul a vorbit despre cum a fost „un părinte singur, cumva”. L-a ajutat mult mama sa, acum 10 ani, când fiica lui avea doar patru ani.

După divorț, Daniel Iordăchioaie și-a crescut singur copiii, aceștia locuind la el, în timp ce s-a confruntat cu un diagnostic de cancer

El a povestit că primii ani de după divorț au fost foarte grei și nu numai pentru că cei doi copii ai lui erau fată și băiat, dar și datorită diferenței mari de vârstă dintre ei. „Prăpăstiile au fost la fiecare pas, la fiecare talpă, dar am reușit și cu ajutorul puținilor oameni care au rămas cu mine după evenimentele din perioada aceea”, a mai povestit Daniel Iordăchioaie. În prezent, se înțelege bine cu fosta soție. Iar fiul lor, major deja, s-a mutat în apropierea mamei sale.

Adrian Enache, divorț, anunțat la TV

Iuliana Marciuc și Adrian Enache erau într-o relație de 15 ani, atunci când artistul a divorțat de soția sa. Se iubesc de aproape 30 de ani, dar relația lor a traversat mari cumpene, de-a lungul timpului. Artistul era căsătorit, atunci când s-a îndrăgostit de Iuliana Marciuc, iar după mai mulți ani de relație Adrian Enache și-a anunțat divorțul la TV, declarându-și iubirea față de Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache erau într-o relație de 15 ani, atunci când artistul, care era căsătorit pe atunci, a divorțat de soția sa

 

Luna trecută, prezentatoarea TV a declarat în emisiunea lui Denise Rifai că i-a cerut niciodată lui Adrian Enache să se separe de soția lui de la acea vreme. Din momentul divorțului, artistul s-a împărțit practic între cele două familii ale sale. El are, cu prima soție, Corina, o fiică, Diana, care l-a făcut pe cântăreț bunic deja. Cu actuala sa parteneră, Iuliana Marciuc, artistul are un fiu, David, care a împlinit 18 ani.

Deseori, Adrian Enache cântă în spectacolele sale împreună cu fiica sa. Marele lui vis e să facă un spectacol în care să fie implicați ambii copii: să cânte cu Diana, în timp ce David, să facă regia show-ului.

Doar Aurelian Temișan a reușit să nu divorțeze

Din trio-ul de aur al anilor 1990, doar Aurelian Temișan are o căsnicie care durează încă de atunci. El și Monica Davidescu sunt căsătoriți de 17 ani, însă, ei formează un cuplu de mai multă vreme, mai exact, de 29 de ani. Cei doi s-au cunoscut în ianuarie 1995, dar s-au căsătorit după 11 ani de relație.

Doar Aurelian Temișan are o căsnicie care durează. E singurul din cei trei care nu a divorțat

Artiști amândoi, cu o viață în lumina reflectoarelor, au reușit în toți acești ani de familie și carieră, să stea departe de scandaluri. Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan, a absolvit Facultatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția actorie. Înainte de a fi actriță a fost învățătoare, dansatoare și model. Cei doi au împreună o fiică, Dora.

Sursa foto: Facebook / Instagram, captură video

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre