Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluire explozivă în divorțul Anei Prodan: Reghecampf o acuza că îl înșeală cu Gigi Becali

Dezvăluire explozivă în divorțul Anei Prodan: Reghecampf o acuza că îl înșeală cu Gigi Becali
Divorțul Anamariei Prodan de fostul ei al doilea soț, Laurențiu Reghecampf e încă departe de a se finaliza. Dar, pe parcurs, povești interesante și detalii picante ies la iveală.

Bunăoară, despre cum Laurențiu Reghecampf era gelos foc pe Gigi Becali. Turba de gelozie când nevasta lui mergea la acesta acasă. Anamaria Prodan (50 de ani) a dezvăluit un episod neștiut al căsniciei sale cu Laurențiu Reghecampf (47). Antrenorul făcea crize de gelozie deoarece aceasta petrecea mult timp în compania lui Gigi Becali (64), la palatul său de pe bulevardul Aviatorilor.

Așa cum știți, Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali au colaborat în două rânduri, fostul soț al impresarei ocupând, de două ori, poziția antrenor la FCSB, clubul patronat de Becali. Și Anamaria Prodan a colaborat intens cu Gigi Becali. La un moment dat, impresara reprezenta mai mulți jucători de la FCSB și, prin natura ocupației sale, îi propunea alți jucători interesanți latifundiarului.

Incredibil. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au sunat la 112

În acest context, deseori, crizele de gelozie pe care le făcea Laurențiu Reghecampf erau majore. Plecând de la episodul de notorietate cu Dan Alexa, în care l-a pălmuit pe acesta, Anamaria Prodan a vorbit despre relațiile extraconjugale de care a fost acuzată sau care s-au zvonit că le-ar fi avut de-a lungul timpului. Aici l-a inclus și pe Gigi Becali.

Laurențiu Reghecapf credea că Anamaria și Becali erau amanți

„Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Hai, mă… Păi crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, nu puteam? De ce nu s-a spus că sunt cu el până să dau în el? Prima dată aș fi fost cu Burcă. Apoi cu Coman. De fapt, prima dată cu Penescu, apoi cu Neculaie de la Brașov. Aș fi fost și cu Gigi Becali. Daaa, Reghecampf era fiert: «Ce stai toată ziua la palat?!» Orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui”, a susținut Anamaria la podcastul „Tare de tot”.

Colaborarea dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan s-a rupt scandalos în ianuarie 2021, cu ocazia transferului mijlocașului Dennis Man la Parma. Înainte de termen, fotbalistul a încetat contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan și i-a ales pe frații Giovani și Victor Becali, care i-au intermediat trecerea sa la Parma.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre