Simona Ionescu / Redactor Șef

Informație exclusivă. Emi Pian a murit cu gâtul tăiat, până să vină Salvarea

Informație exclusivă. Emi Pian a murit cu gâtul tăiat, până să vină Salvarea
Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a murit în noaptea de luni spre marți (4 august), în zona Giulești, unde jucase barbut într-o casă. A fost tăiat cu cuțitul în urma unui conflict plecat de la bani. Avem informații în premieră despre cele petrecute.

Pentru păstrarea ordinii și pentru prevenirea altor conflicte, după ce tot felul de amenințări și strigăte de răzbunare au apărut pe Facebook din partea interlopilor din ambele tabere, polițiștii și jandarmii au fost trimiși la supraveghere. Alte trupe au împânzit sectoarele 2 și 5, făcând razii sau pur și simplu patrulând.

De data aceasta, capii Ministerului de Interne și ai Poliției au scos oamenii pe străzi, iar șeful Poliției Capitalei a făcut o declarație de presă ca să liniștească cetățenii.

„Asigurăm cetățenii din București că situația este sub control. Niciun cetățean de bună credință nu trebuie să se simtă în pericol, suntem aici pentru siguranța dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră. (…) Poliția Capitalei nu tolerează și nu va tolera activități și acțiuni care să tulbure liniștea și ordinea publică și îi asigur pe toți cetățenii din București că suntem la datorie. Știu că aceste evenimente nu pun structura pe care o coordonez într-o lumină pozitivă, dar vă asigur că avem capacitatea de a gestiona astfel de situații. Pentru toți cei care nu au respectat legea, am un singur mesaj: Suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate și vă asigură că împreună, cu colegii mei, vom avea un București sigur. Nu tolerăm ca liniștea orașului să fie tulburată de acțiunile iresponsabile ale unor persoane care nu au respectat legea și comunitatea”, a declarat chestorul de poliție Alexandru Scurtu, șeful SIAS -Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale .

Foto Emi Pian/Florin Mototolea/Facebook

Notă: Cine preia informațiile, rog să citeze sursa

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre