Simona Ionescu / Redactor Șef

Rebecca, fiica „adoptivă” a lui Reghecampf iese la atac! Antrenorul a spus că i-a dat sume uriașe de bani

Rebecca, fiica „adoptivă” a lui Reghecampf iese la atac! Antrenorul a spus că i-a dat sume uriașe de bani
Interviul oferit de Laurențiu Reghecampf lui Cătălin Măruță stârnește valuri de reacții din partea fostei lui familii. Una dintre declarațiile care a stârnit valuri de comentarii a fost cea legată de fiica Anei Prodan, Rebecca, pe care a crescut-o de la vârsta de 3 ani. Ea i-a spus mereu „tata”, însă acum lucrurile s-au schimbat dramatic.

În cadrul interviului difuzat duminică seară, Laurențiu Reghecampf a răspuns cu atacuri în războiul pe care îl duce cu viitoarea lui fostă soție, Anamaria Prodan. Antrenorul de la Craiova nu le-a menajat nici pe fiicele din prima căsătorie a impresarei, Rebecca și Sarah, despre care a spus că le-a răsfățat cu sume uriașe de bani. A punctat acest aspect, făcând referire la fiul lui biologic, din prima căsătorie, Luca Reghecampf.

„E urât să spun, dar pentru Sarah și Rebecca sunt sute de mii de euro dați în ultimii 3 ani… Nu am făcut atâtea pentru Luca, câte am făcut pentru Rebecca. Dar le-am spus că voi face pentru toți când vor avea nevoie, fără să mă gândesc cine sunt”, a declarat Reghe în podcastul lui Măruță.

În replică, Rebecca a transmis un mesaj pe rețelele sociale:

Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj dur celui care i-a fost ca un tată timp de aproximativ două decenii.

Supărată pe comentariul „tatălui” ei, Rebecca i-a arătat degetul mijlociu. E cunoscut faptul că Rebecca a fost feblețea lui Reghe, că acesta era tot timpul cu grija ei, lucruri observate în perioada în care familia Reghecampf avea un reality-show.

„E tot ce am de spus!”, a titrat Rebecca imaginea. 

Prietenii Rebeccai au reacționat cu aplauze la această imagine.

Laurențiu Reghecampf a crescut fiicele Anei Prodan încă de când acestea aveau în jur de 3 ani, respectiv 5. Sarah și Rebecca l-au numit „tata” dintotdeauna și nu se așteptau că va veni o zi în care vor trebui să aleagă între cei doi. Acum, atât fetele cât și fiul Anei cu Laurențiu, „Bebeto”, suferă cumplit. Și fiul lui Laurențiu, din prima căsătorie, Luca Reghecampf, e afectat de această poveste. Cei trei frați nu mai vorbesc cu el, deși au crescut toți patru împreună, după ce acesta a luat partea tatălui în „divorțul anului”.

Răspunsul Anei Prodan la comentariul lui Reghe privind sumele de bani date Rebeccăi.

Rebecca, patroană pasageră la Academia Clinceni

Designerul de 23 de ani a preluat, anul trecut, echipa de fotbal Clinceni, ultima clasată. ”Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect. 

E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a spus Rebecca Dumitrescu, potrivit Transfery.

Rebecca Dumitrescu a vorbit și despre meciul cu Universitatea Craiova, echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf, care este în plin proces de divorț cu mama sa.

Când voi juca împotriva lui (n. Reghecampf)? Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”, a transmis Rebecca Dumitrescu.

Totodată, Rebecca și Anamaria Prodan s-au retras de la Clinceni.

Cine este Rebecca Dumitrescu

Rebecca Prodan Dumitrescu are 22 de ani și este studentă la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design. A intrat cu bursă la Parson University din New York, iar ulterior s-a transferat în Italia.

Este model internațional pentru Dolce & Gabbana și a defilat pentru cele mai mari case de modă.

Anamaria Prodan vrea să demonteze punctual spusele soțului

În cadrul podcastului, Reghecampf a spus că a fost forțat să participe la nunta de cristal, organizată de Anamaria anul trecut. Pe atunci, antrenorul ducea o viață dublă. Totodată, Anamaria a publicat un clip cu Laurențiu, de la petrecerea de după reînnoirea jurămintelor, în care el îi cânta, vesel, și îi declara iubire.

Scandalul devine foarte murdar: impresara l-a numit „friaer sticat”!

Așa cum a promis, Anamaria Prodan a publicat unul dintre contractele lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul câștiga 17 mii de euro pe lună.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre