Simplă, rapidă si răcoritoare, merge servită la orice masă din zi această gustoasă Supă rece din țelină și legume crude.

Supă rece din țelină și alte legume crude – Ingrediente

4 rădăcini de țelină de mărime medie (aprox 230 gr – 250 gr fiecare buc după ce se curate de coajă)

4 căni de apă ph 9.4 (aqua via sau kangen. Preferabil kangen)

zeamă de la o lămâie

8 căței usturoi (o căpățână…de regulă pun după gust)

4 lingurițe ulei de cocos preset la rece

8 linguri caju

1 morcov

1 ardei roșu

2-3 linguri semințe de cânepă

2-3 fire de pătrunjel

Sare neiodată după gust

Mod de preparare

După ce se curăță țelina, se taie cubulețe și se blendează cu puțină apă. Apoi se stoarce printr-un tifon, sau printr-o sită foarte fină. Lichidul obținut se pune în blender împreună cu zeamă de lămâie, usturoiul, uleiul de cocos și sare și se blendează câteva secunde.

Se toacă ardeiul și morcovul cubulețe, se toacă pătrunjelul. Supă rece din țelină se pune în boluri și se adaugă legumele mărunțite, semințele de cânepă și nucile caju.

Sursa: Chefi la cuțite

Remedii naturale miraculoase pentru insolație. Sucul din frunze de aloe vera calmează durerile

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp