Consumul frecvent de țelină te ajută să beneficiezi de o cantitate semnificativă de vitamina A, esențială pentru o vedere bună. Leguma conține betacaroten în frunze care îți vor furniza vitamine din complexul B, care ajută la creșterea imunității. Uite și o rețetă care ajută la slăbit!

Țelina te scapă de toxine şi slăbeşti ușor

Țelina are o mulțime de proprietăți. Toate legumele sunt sănătoase, dar țelina este o legumă gustoasă și este și un bun remediu antistres și oferă un aport crescut de vitamina C cu efect antiîmbătrânire. Așadar, introduceți cât mai des țelina în alimentația familiei.

Leguma conține și fier, calciu, magneziu, potasiu, sodiu organic. Astfel, țelina devine un necesar mai ales pentru persoanele cu probleme arteriale, consumarea ei periodic contribuind la scăderea hipertensiunii.

Dacă vrei să slăbeşti şi să scapi de toxinele acumulate în organism, atunci poți să încerci acest remediu simplu. Specialiștii în nutriție spun că te va ajuta să scapi de grăsimea depusă de-a lungul timpului.

Este uşor de preparat şi la îndemâna oricui.

Ingrediente

  • 200 de ml de apă
  • 100 ml de suc de lămâie
  • două linguri de oţet de mere
  • două linguriţe de miere
  • o jumătate de linguriţă de pulbere de ghimbir.

Mod de preparare

Amestecaţi toate ingredientele, iar apoi să consumaţi amestecul înainte de masa de prânz.

Datorită proprietăţilor pe care le are, acest amestec simplu va stimula digestia ce va ajuta la arderea grasimilor și la pierderea în greutate. Concret, amestecul ajută  ficatul să elimine toxinele din organism.

Acest remediu naturist ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge, iar efectele se vor vedea rapid.

Însă, este bine să urmaţi acest regim timp de cel puţin patru luni pe an, de preferat martie, iunie, septembrie, decembrie.


Supă cremă de ţelină cu bacon. Rețetă gustoasă și sănătoasă

Salata de pui cu țelină și morcov. Rețetă delicioasă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp