Tocăniţă de morcovi cu muşchi de porc. Rețetă sănătoasă

O rețetă delicioasă, sănătoasă și foarte ușoară. Tocăniţa de morcovi cu muşchi de porc se face repede.
Mai ales pe timpul iernii avem nevoie de vitamine. Morcovul este a doua legumă din lume, după cartof, într-un clasament al consumului. Cum se prepară tocana de morcovi cu mușchi de porc.
Asta pentru că este gustos, dă gust mâncărurilor și salatelor. Însă, acestă legumă are și numeroase proprietăţi curative.
Morcovul are un nivel ridicat de vitamine şi minerale precum potasiu, calciu şi magneziu.
Pe lângă vitamina C, leguma mai conţine şi vitamine din grupa B cu proprietăţi calmante şi regenerante.
Chiar şi gătit, morcovul îşi păstrează proprietăţile nutritive. Asadar, chiar şi fiert, este o sursă importantă de vitaminele A şi B6, potasiu, magneziu şi acid folic.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook