Ce planuri are Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a dezvăluit totul

Ce planuri are Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a dezvăluit totul
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au zis ”stop” după 9 ani de relație. Vestea a șocat internetul. Acum, Vlad Gherman a dezvăluit ce planuri are după despărțire.

După nouă ani împreună, timp în care au împărțit bune și rele, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio. Au dat vestea într-un video filmat împreună și postat pe Instagram ieri. 

Acum, Vlad Gherman a revenit și a anunțat ce planuri are după despărțire, dar și cum face față situației. 

Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au anunțat că rămân prieteni. ”Undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce ne doream noi ca indivizi. Și eu îl iubesc pe băiatul ăsta. Și rămânem prieteni buni în continuare și colegi. O să filmăm în continuare pentru serialul ”Adela” și o să prezentăm împreună. Fetelor, Vlad e liber acum. Trebuia să detensionez atmosfera puțin”, spunea actrița ieri. 

Ce planuri are Vlad Gherman după despărțire. Suferă, dar a luat o decizie 

Ce planuri are Vlad Gherman

Astăzi, Vlad și Cristina au revenit cu vești pentru fani. Cei doi erau în aceeași încăpere și au transmis mulțumiri tuturor, deși a fost o zi grea pentru amândoi. Cei doi vor face și o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru fani la Happy Channel în curând. 

În ceea ce îl privește pe Vlad, acesta a anunțat că este decis să meargă mai departe, deși îi va fi greu. Și cu această ocazie a anunțat că se apucă de vlog, unde își va ține fanii la curent cu perioada grea prin care trece.

„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Ideea e că în perioada următoare o să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog, în care să vă arăt cum o iau de la capăt. Sper să fiți alături de mine, alături de Cris în continuare”, a încheiat actorul. 

Foto: Facebook

Polițistul Robi din Las Fierbinți s-a făcut vlogger. Începe serialul!