Bărcuțe cu ou. Rețetă din Georgia

Putem să gătim rețete interesante, de la celebrul bucătar Adi Hădean. Blogul lui este unul dintre cele mai vizitate din țara noastră, iar ardeleanul are ce spune. Puteți să îl urmăriți și la emisiunea ”La cină”, pe Digi 24, unde gătește, sâmbătă seara, de la ora 21.00, pentru invitații Ionelei Năstase.
”Cu gândul la vacanță, dar după multe zile petrecute în casă, vă propun o rețetă tradițională din Georgia, Khachapuri, care pe mine m-a cucerit. Nu doar pentru că este gustoasă, dar se prepară foarte ușor, iar copiii o adoră”, spune celebrul bucătar Adi Hădean.
Se amestecă ingredientele uscate, apoi adăugat uleiul și jumătate din apă și se frământă.
Puneți treptat restul apei pentru a vă asigura că aluatul are o consistență uniformă, elastică și nu este prea moale. Adăugați câtă apă vă cere aluatul, astfel încât să fie elastic.
Ungeți un bol cu ulei de măsline și lăsați aluatul să dospească în bol, acoperit cu un prosop de bucătărie și pus undeva la cald.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook