Prăjitură cu struguri. O rețetă foarte ușoară

Prăjitură cu struguri. O rețetă foarte ușoară
Un desert ușor de făcut: prăjitură cu struguri. Chiar acă nu sunteți experți în bucătărie, tot nu vă ia mai mult de 45 de minute până este gata de servit.

Un desert gustos, aromat și pufos: prăjitură cu struguri. Este un fel de pandișpan în care veți găsi boabe dulci de struguri, albi sau roșii.

Prăjitură cu struguri. O rețetă foarte ușoară

Aveți nevoie de ingrediente la îndemână, nimic sofisticat.  Un desert ușor de făcut: prăjitură cu struguri.

Ingrediente

  • 150 g struguri (albi, roşii)
  • 4 ouă
  • 300 g zahăr
  • 1 linguriţă coajă de portocale
  • 1 linguriţă esenţă de lămâie
  • 100 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 500 g făină
  • 1 plic praf de copt.

Mod de preparare

  • Amestecați bine ouăle cu zahărul, cu coaja de portocale şi cu esenţa de vanilie, cât să se omogenizeze.
  • Se pune apoi uleiul și laptele.
  • Amestecați făina cu praful de copt, apoi le puneți în compoziţie, treptat, amestecând bine după fiecare lingură.
  • Se tapetează o formă rotundă, cu diametrul de 26 cm, cu hârtie de copt, apoi toarnă compoziţia.
  • Puneți boabe de struguri roşii şi albi din loc în loc, apoi dați tava la cuptor, la 180 °C, pentru 35 de minute.
  • Dacă doriți, puteți pudra prăjitura cu zahăr.

Compot de struguri. Vă bucurați toată iarna de gustul lor

Îți plac cartofii wedges? Poți să îi faci acasă!