Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetițe pentru înalta societate. Unde s-a ascuns milionara proxenetă a lui Epstein?

Fetițe pentru înalta societate. Unde s-a ascuns milionara proxenetă a lui Epstein?
Ghislaine Maxwell (58 de ani), fosta iubită și proxenetă a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI, joi dimineață, 2 iulie, în orășelul Bradford, unde are o proprietate de un milion de dolari. Acuzațiile sunt extrem de dure: abuz sexual, dar și atragerea de minori pentru practicarea unor acte sexuale. Va face lumină justiția în acest caz sau, după cum susțin unii sceptici, se va pune capac din cauza implicării unor personaje din înalta societate?

Tremură celebrități din înalta societate?

De când a debutat scandalul legat de rețeaua de prostituție patronată de Epstein și Maxwell, s-au vehiculat mai multe nume de potențiali clienți. Au existat o serie de nume celebre legate de Epstein, inclusiv fostul președinte Bill Clinton, prințul Andrew, Donald Trump, un profesor de drept de la Harvard și fostul avocat a lui Epstein. Bărbații au respins cu toții afirmațiile că s-au angajat în acte ilegale cu minore sau femei aduse de Epstein.

După arestarea milionarului proxenet, mai multe episoade șocante au avut loc.

Pe 25 iulie 2019, Jeffrey Epstein a încercat să se sinucidă în timp ce împărţea celula cu un deținut, acuzat de comiterea a patru crime. Acesta i-a alertat pe gardieni, care au intervenit, iar Jeffrey Epstein a supravieţuit astfel tentativei de suicid. Apoi, magnatul şi-a semnat testamentul pe 8 august, cu două zile înainte de a fi găsit decedat în celula sa.

Sunt oare îngrijorați acum, după arestarea lui Maxwell, prietenii lui Epstein? Posibil. Pentru că acum fostul ei iubit și prieten Jeffrey Epstein nu mai este în viață și, deci, nu mai are de ce să tacă și să nu facă o înțelegere cu procurorul.

Foto: Occasion2B

Florin Piersic revine pe scenă. Nu poate fără teatru, dar nici pensia nu-i ajunge

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre