Pentru preparate simple și gustoase, pentru mesele principale ale zilei și nu numai, găsim inspirație cât cuprinde în bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, de unde vă propunem și această rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori.
Ingrediente pentru Rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori
250 gr gălbiori
400 gr tagliatelle
200 gr bacon
30 gr alune caju
4 ardei capia, portocalii și roșii
200 gr roșii cherry
150 gr brânză brie cu ardei iute
50 gr unt
sare și piper
Mod de preparare
Mai întâi punem tagliatellele la fiert în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet. Într-o tigaie topim un cub de unt și adăugăm gălbiorii împreună cu baconul tăiat cubulețe. Le amestecăm bine până se pătrund și își degajă savoarea.
Păstrăm câteva felii de bacon pentru a le prepara la cuptor între două tăvi, să devină crocante și să decorăm tagliatellele cu gălbiori cu ele.
Adăugăm ardeii curățați și tocați julien, îi lăsăm să se pătrundă ușor, apoi adăugăm roșiile cherry. Când roșiile se transformă într-un sos delicios, potrivim sosul cu sare și piper și adăugăm pastele fierte și scurse. La final, adăugăm și brânza care va înnobila gustul preparatului nostru.
Sursa: Chefi la cuțite
Ce să faci dacă ai tensiunea prea mică. Sfaturi medicale
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook